Haggårdens Entreprenad söker kalkylingenjör

Om XR:

XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. Koncernen är inne i ett mycket spännande tillväxtskede och strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att medarbetarna erbjuds möjlighet till ständig utveckling och lärande. Vi söker nu en driven Kalkylingenjör till vår entreprenadverksamhet där Haggårdens Entreprenad i Mariestad är vår hemvist.

Beskrivning:
Rollen samarbetar tätt med två av våra projektledare och din vardag hos oss kommer bestå av bland andra följande uppgifter:

  • Driva och utveckla processen från förfrågning till färdigt anbud.
  • Analysera de utmaningar och risker vi möter för att hitta största möjliga träffsäkerhet i våra anbud.
  • Säkerställa lönsamhet utifrån vår anbudsprocess.
  • Köpa in material och utrustning utifrån aktuella uppdrag.
  • Delta i upphandlingar.
  • Konsultera i kalkyl- och kostnadsfrågor internt.

Vi ser en spännande framtid för oss, vilket kommer att kunna leda till att tjänsten utvecklas med tiden och verksamhetens behov. Det ger dig som har ambitionen att utvecklas goda möjligheter till utveckling i rollen.

Kvalifikationer & meriterande bakgrund:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen, antingen från liknande roller alternativt praktiskt arbete där du senare skaffat dig en teoretisk påbyggnad med exempelvis ekonomi-/ingenjörsutbildning eller motsvarande. Utbildningen kan dock vägas upp med relevant erfarenhet.

Du har god datorvana och är bekväm med Excel och kanske har du även jobbat i verktyg som KP, Bidcon eller liknande tidigare.


Personlighetsmässigt söker vi dig som vill vara med och bidra till vår tillväxt inom området genom ditt dedikerade och lösningsfokuserade arbete. Du har goda sociala färdigheter som du använder i relationen med övriga kollegor och på så sätt bygger förståelse för hur just vår specifika verksamhet fungerar. Du har ett gott ordningssinne och en god känsla för siffror, då din roll har en stor påverkan på vår lönsamhet.

Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar den språkliga prägeln i anbud.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn. 


Anställningsform och sysselsättningsgrad:
Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid. Månadslön enligt överenskommelse.

Placeringsort:

Tjänsten utgår från Haggårdens Entreprenad i Mariestad, men verksamheter finns över hela Skaraborg vilket medför en flexibilitet beträffande arbetsplats.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta rekryterande chef Bernt-Ola Fredriksson tel. 0703-99 64 82

Sista ansökningsdag 2021-08-22 och du skickar din ansökan till HR-chef Niclas Renström på: niclas.renstrom@xr.nu

Av: Emma

Föregående

Nästa