Logistik

Logistik

XR Logistik hjälper dig och ditt företag med heltäckande transport- och logistiklösningar över hela Norden. Vi har bredden, kunskapen och viljan att skapa den perfekta kombinationen just för er. XR transporterar och levererar åt några av Skaraborgs största produktionsföretag, men hjälper också många andra aktörer både i och utanför Sverige. Vi ser alla våra kunder som samarbetspartners och jobbar snabbt och flexibelt för att forma rätt produkt till rätt pris.

XR Logistik är en del Fair Transport och vi tar ansvar för vårt företag, våra medarbetare, våra kunder, vår miljöpåverkan och för trafiksäkerheten.
Se vår publika sida på Fair Transport genom att klicka här.

XR Logistik följer upp egna chaufförer körkortsbehörighet och anslutna åkeriers trafiktillstånd via BKY.

Kontakta oss

Gods inrikes

010 – 474 12 80

Gods utrikes

010 – 474 10 40

Bulktransport

010 – 474 10 80

Lantbrukstransport

010 – 474 12 70

Anläggningstransport

010 – 474 12 00

Våra logistiklösningar

Gods inrikes

XR fraktar alla sorters gods och laster över hela landet. Vi är en lokal och snabbfotad aktör med stor kapacitet och lång erfarenhet.

Läs mer

Gods utrikes

XR:s hjul rullar där våra kunder behöver oss – även utomlands. Vi trafikerar Norden med ett stort antal egna bilar och kör bland annat dagliga transporter från Skaraborg till alla delar av Norge.

Läs mer

Bulktransport

XR har en stor och modern flotta för transporter av bulkmaterial. På uppdrag av stora och små aktörer förser vi hela Västsverige med bland annat cement, kalk och sand.

Läs mer

Lantbrukstransport

XR har lång erfarenhet av logistik för lantbruk och har en specialiserad avdelning för detta segment. Från vårt kontor nära Lidköpings hamn formar vi helhetslösningar för marknadens allra största aktörer, men hjälper också enskilda lantbrukare och mindre lantbruksföretag.

Läs mer

Anläggningstransport

XR är en lika komplett som erfaren leverantör av alla typer av tjänster inom anläggningsbranschen. Med Skaraborg som utgångspunkt hjälper vi lokala, nationella och internationella företag i bygg- och entreprenadbranschen med tjänster och material av hög kvalitet.

Läs mer