Företags ÅVC

Företags-ÅVC

Vi på XR vill underlätta vardagen för dig som kund. Därför driver vi två återvinningscentraler särskilt för företag: en i Skövde och en i Tibro. Här sorterar och lämnar du mindre mängder avfall direkt från ditt företag. Det enda du behöver är ett årskort – sedan är du välkommen med de flesta typer av avfall, så ofta du vill.

ÅTERVINNINGSKORT

Du ansöker enkelt om ett årskort för våra företags-ÅVC genom att mejla ifyllt avtal för årskort för Skövde eller Tibro till admin@xrmh.nu eller besöka vårt kontor i Skultorp. Du hittar avtalet under avtal i vårt dokumentbibliotek, Välkommen!

Kontakta oss

Telefon

010 – 474 11 00

Epost

adminxrmh@xr.nu

Relaterade lösningar

Container och kärl

XR hyr ut ett brett sortiment av containrar och kärl för både källsortering och avfall i hela Skaraborg. Självklart tar vi också hand om det du slänger.

Läs mer

Farligt avfall

Hos XR är ditt farliga avfall i trygga händer. Vi tar hand om ditt material och transporterar det i fordon som är specialbyggda för ändamålet.

Läs mer

Underjordiska behållare

I trånga stadsmiljöer är underjordiska behållare för återvinning ett smart alternativ, inte minst för bostadsbolag. XR hjälper till med tömning, tvätt och service av behållarna

Underjordiska behållare