Lagerlogistik

Lagerlogistik

XR erbjuder smarta hållbara lagrings- och logistiklösningar och vi strävar alltid efter att ligga i framkant av ny teknik som möjliggör hållbara transporter i framtiden.

Med ett logistikläge mitt i Sverige satsar XR Solutions på klimatsmarta logistiklösningar med hela världen som marknad. Med järnvägsanslutning kan vi ta emot försändelser på järnväg varje dag.

Vi erbjuder idag lager i Skövde och Falköping. Under 2025 kommer vi att erbjuda lagermöjligheter i helt nybyggda lokaler i Mariestad utmed E20.

Vi erbjuder:
– Lagerlogistik
– Ompackning
– Tredjepartslogistik
– Sekvensiering
– Tullager
– Transporter

Kontakta oss

Mathias Olsson

0701 43 93 43

mathias.olsson@xr.nu

Adam Trawber

073 661 72 11

adam.trawber@xr.nu

Personal

Vi som jobbar på XR Solutions

Relaterade logistiklösningar

Gods inrikes

XR fraktar alla sorters gods och laster över hela landet. Vi är en lokal och snabbfotad aktör med stor kapacitet och lång erfarenhet.

Läs mer

Gods utrikes

XR:s hjul rullar där våra kunder behöver oss – även utomlands. Vi trafikerar Norden med ett stort antal egna bilar och kör bland annat dagliga transporter från Skaraborg till alla delar av Norge.

Läs mer

Bulktransport

XR har en stor och modern flotta för transporter av bulkmaterial. På uppdrag av stora och små aktörer förser vi hela Västsverige med bland annat cement, kalk och sand.

Läs mer

Lantbrukstransport

XR har lång erfarenhet av logistik för lantbruk och har en specialiserad avdelning för detta segment. Från vårt kontor nära Lidköpings hamn formar vi helhetslösningar för marknadens allra största aktörer, men hjälper också enskilda lantbrukare och mindre lantbruksföretag.

Läs mer