Bulktransport

Bulktransporter

XR har en stor och modern fordonsflotta för transporter av bulkmaterial. På uppdrag av stora och små aktörer förser vi stora delar av Sverige med bland annat cement, kalk och sand. Vi har lång erfarenhet av att hålla leveranstider och leverera med kvalitet även i de största projekten.

Att minimera vår miljöpåverkan är en ständig drivkraft för oss på XR. Inom bulksegmentet har vi investerat i gasfordon som drivs på biogas, ett bränsle som är förnyelsebart till 100 procent.

Vi transporterar bland annat:

  • Cement
  • Kalk
  • Sand
  • Specialmaterial

Kontakta oss

Telefon

010 – 474 10 80

Epost

bulk@xr.nu

Personal

Vi som jobbar med bulktransporter

Relaterade logistiklösningar

Gods inrikes

XR fraktar alla sorters gods och laster över hela landet. Vi är en lokal och snabbfotad aktör med stor kapacitet och lång erfarenhet.

Läs mer

Gods utrikes

XR:s hjul rullar där våra kunder behöver oss – även utomlands. Vi trafikerar Norden med ett stort antal egna bilar och kör bland annat dagliga transporter från Skaraborg till alla delar av Norge.

Läs mer

Lantbrukstransport

XR har lång erfarenhet av logistik för lantbruk och har en specialiserad avdelning för detta segment. Från vårt kontor nära Lidköpings hamn formar vi helhetslösningar för marknadens allra största aktörer, men hjälper också enskilda lantbrukare och mindre lantbruksföretag.

Läs mer

Anläggningstransport

XR är en lika komplett som erfaren leverantör av alla typer av tjänster inom anläggningsbranschen. Med Skaraborg som utgångspunkt hjälper vi lokala, nationella och internationella företag i bygg- och entreprenadbranschen med tjänster och material av hög kvalitet.

Läs mer