Farligt Avfall

Farligt avfall

Hos XR är ditt farliga avfall i trygga händer. Vi tar hand om ditt material och transporterar det med fordon som är specialbyggda för ändamålet. En stor del av det farliga avfallet forslar vi till XR:s egen miljöstation på Risängen i Skövde. Här renar vi bland annat förorenade vätskor inför vidare transport till reningsverket. Du som lämnar ditt avfall till XR kan vara säker på att det tas omhand på rätt sätt. Därmed gör du också en viktig insats för miljön. Vi hjälper dig också gärna med efterarbetet, exempelvis rapporteringen till Naturvårdsverket. 

Vi tar bland annat emot

  • Förorenade vätskor
  • Styckegods
  • Kemikalier
  • Oljeskadad jord
  • Dagvatten

Kontakta oss

Telefon

010 – 474 11 00

Epost

ordercontainer@xr.nu

Relaterade lösningar

Container och kärl

XR hyr ut ett brett sortiment av containrar och kärl för både källsortering och avfall i hela Skaraborg. Självklart tar vi också hand om det du slänger.

Läs mer

Återvinning

Med effektiv återvinning optimerar du din avfallshantering och gör samtidigt miljön en tjänst. XR erbjuder heltäckande och personliga lösningar för ditt företags återvinningsbehov.

Läs mer

Företags ÅVC

Vi på XR vill underlätta vardagen för dig som kund. Därför driver vi två återvinningscentraler särskilt för företag: en i Skövde och en i Tibro.

Läs mer