Miljöhantering

Miljöhantering

XR är Skaraborgsföretagens lokala partner för komplett återvinning och insamling av material. Vi har en hög servicenivå, tydligt miljöfokus och arbetar nära dig som kund. Bland våra uppdragsgivare finns några av Skaraborgs största produktionsföretag, men också kommuner och andra aktörer. Till oss är du alltid välkommen – oavsett om du vill koppla ihop alla våra tjänster till en smidig helhetslösning eller bara behöver en mindre del. Med stort kontaktnät, egna bilar och egen återvinningsanläggning löser vi dina miljöhanteringsproblem så att du kan fokusera på annat. 

Kontakta oss

Vår miljöhantering

Avloppsunderhåll

Stopp i avlopp eller ledningsnät? XR har allt som behövs för att lösa dina problem – både akut och i förebyggande syfte.

Läs mer

Farligt avfall

Hos XR är ditt farliga avfall i trygga händer. Vi tar hand om ditt material och transporterar det i fordon som är specialbyggda för ändamålet.

Läs mer

Företags-ÅVC

Vi på XR vill underlätta vardagen för dig som kund. Därför driver vi två återvinningscentraler särskilt för företag: en i Skövde och en i Tibro.

Läs mer

Hyra container eller kärl

XR hyr ut ett brett sortiment av containrar och kärl för både källsortering och avfall i hela Skaraborg. Självklart tar vi också hand om det du slänger.

Läs mer

Underjordiska behållare

I trånga stadsmiljöer är underjordiska behållare för återvinning ett smart alternativ, inte minst för bostadsbolag. XR hjälper till med tömning av behållarna.

Läs mer

Återvinning

Med effektiv återvinning optimerar du din avfallshantering och gör samtidigt miljön en tjänst. XR erbjuder heltäckande och personliga lösningar för ditt företags återvinningsbehov.

Läs mer