XR Berg och maskin söker Fordonsmekaniker

XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. Koncernen är inne i ett mycket spännande tillväxtskede och strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att medarbetarna erbjuds möjlighet till ständig utveckling och lärande. Vi söker nu en kunnig Fordonsmekaniker med kunskaper inom fordons el till vår verkstad för tunga fordon i Lidköping.

Beskrivning:
Som Fordonsmekaniker kommer du främst att arbeta i XR:s verkstad på Kartåsen i Lidköping. Arbete i fält kan förekomma. I jobbet ingår ordinarie fordonsmekanikeruppgifter, vilket innebär ett varierande jobb med allt ifrån enklare service, underhåll, felsökningar på fordon och akuta reparationer till mer avancerat jobb. Fokus ligger på lastbilar, men andra entreprenadmaskiner, bilar och truckar förekommer också.

Rollen är särskilt inriktad mot fordonsel, men även kunskap inom exempelvis hydraulik är meriterande.

Fordonsmekanikern ingår i ett mycket kompetent team om 6 mekaniker med olika inriktningar och specialiteter.

Kvalifikationer & meriterande bakgrund:
Du bör ha arbetat som mekaniker under några år och vara van vid felsökning och problemlösning. Fordonsel är något du hanterat tidigare. Det är meriterande om du har fullföljt utbildning inom området för fordon och/eller mekaniker. B-och C-körkort är ett krav. Elektronisk felsökning förekommer, så datorvana är meriterande. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.


Personlighetsmässigt söker vi dig som är en tekniskt kunnig problemlösare. Du är mycket självgående och har ett inneboende driv som gör att du snabbt och effektivt tar dig an alla utmaningar som dyker upp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn. 


Anställningsform och sysselsättningsgrad:
Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/kvällstid kan förekomma. Månadslön enligt kollektivavtal.

Placeringsort:

Tjänsten är organisationsmässigt placerad under avdelningen Berg och Maskin och är placerad vid vår verksamhet i Lidköping.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta verksamhetschef Jonas Kron tel.010-4741231

Sista ansökningsdag 2021-08-01, urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till: jonas.kron@xr.nu

Av: Emma

Föregående

Nästa