Bergkross

Mobilkrossning

Med en imponerade kraft krossar vi ert berg, oavsett vilken fraktion ni behöver och till vilket ändamål kan vi ordna det.

Våra mobila krossverk medverkar till ökad resursanvändning och minskade transportkostnader – med resultatet att hela krossprocessen blir mer miljövänlig. Verksamhetens senaste investering, en dubbelkross innefattande en käftkross och en konkross, kombinerar en robust och kompakt konstruktion med imponerande kapacitet. Med två krossar på samma chassi undviks omlastning och krossverket kräver mindre uppställningsplats. Vi tar hänsyn till bästa möjliga teknik och miljöpåverkan vid inköp.

grus

Beroende på vad den färdiga produkten skall användas till genomgår bergmaterialet ett antal olika steg. Att få krossverken att arbeta optimalt och fragmentera bergmaterialet  i de olika stegen till önskad fraktion, det vill säga i rätt kornstorlekar är inte enkelt. Genom att bl.a. mata förkrossen rätt bidrar våra skickliga krossmaskinister till en effektiv produktion med hög kvalité, där målet är du som kund ska få så mycket säljbart material och så lite oanvändbart spillmaterial som möjligt. Vi vill vara en ansvarstagande deltagare på de platser där vi verkar.

Kontakt

Kontakta oss för mer information om vår mobila krossverksamhet, på telefon 010-474 12 31 eller via formuläret nedan.