XR Miljöhantering söker maskinförare/miljöarbetare sortering

XR är Skaraborgsföretagens lokala partner för komplett återvinning och insamling av material. Vi har en hög servicenivå, tydligt miljöfokus och arbetar nära våra kunder. Bland våra uppdragsgivare finns några av Skaraborgs största produktionsföretag, men också kommuner och andra aktörer.

Till vår egen anläggning på Timboholm i Skövde söker vi nu en engagerad och strukturerad maskinförare som tycker om att skapa ordning och reda runt sig.

Arbetsuppgifter:

Som Maskinförare/miljöarbetare hanterar och sorterar du, med hjälp av materialhanterare eller lastmaskin, material på anläggningen för senare transport till olika mottagare. Arbetet innebär ett stort egenansvar och kräver att du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i grupp.

Krav:

Förarbevis för lastmaskin och grävmaskin.

Kunna utföra enklare reparationer samt underhåll av maskiner

Intresseanmälan:

Ansökningstiden har gått ut

Av: Emma

Föregående

Nästa