Transportledare

Uppdaterad 2015-01-20: sista ansökningsdatum har passerat och vi har gått vidare i rekryteringsprocessen.


 

VI SÖKER TRANSPORTLEDARE MED PLACERING SKÖVDE

XR Logistik koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. Med kontor i Mariestad, Skövde, Falköping och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Ingen kund är vare sig för liten eller för stor – oavsett behov är vårt mål att leverera effektiva och lönsamma kundlösningar.

Nu söker vi dig som genom flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av ett produktivt och värderingsstyrt företag.

Arbetsuppgifter:
Som transportledare hos oss har du ansvar för bokning, planering, utförande och efterkontroll. Förutom daglig och mer långsiktig trafikplanering utvecklar du lösningar tillsammans med dina transportledarkollegor, för att förbättra kvalitet och effektivitet. Utveckla och underhålla befintliga kundkontakter. Att styra och leda våra leverantörer och åkerier är en viktig del av arbetet.

Din profil:
Du är prestigelös, drivande, utåtriktad och har en förmåga att lyssna och kommunicera med såväl kunder som våra leverantörer. Du trivs med ett operativt arbete, där planering och struktur ligger till grund för att lyckas. Att verka och prestera i en snabb miljö med tvära omkast är en förutsättning.
Du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna yrkeshögskoleutbildning inom Transport och Logistik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Tidigare erfarenhet av transportbranschen samt erfarenhet av att leda personal är meriterande.

Du har goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel, och har vana av att arbeta i produktionsplaneringssystem.
Du behärskar svenska tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar.

Placering: Skövde
Tjänst: 100 %
Sista ansökningsdag är 2015-01-19
Frågor kring tjänsten ställs till Caroline Lennemar på 010-474 10 14.
Ansökan sker via e-mail till: