Transportledare till XR Miljöhantering AB

XR Logistik koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, miljö- och anläggningstjänster. Med kontor i, Skövde och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Vill du verka i ett framgångsrikt och värderingsstyrt företag, där våra värdeord flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn genomsyrar verksamheten ska du söka dig till oss.

XR Miljöhantering bedriver idag mycket framgångsrikt en omfattande verksamhet inom återvinning, insamling och transporter av nästan alla typer av restprodukter och avfall. Vi har egna anläggningar för sortering och bearbetning av avfall.

Trivs du med att fatta snabba beslut, är kommunikativ och engagerad? Har du även erfarenhet av transport av farligt gods? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Från XR:s kontor i Skultorp transportleder vi våra egna bilar och anslutna åkare inom omhändertagande av avfall. Dit söker vi nu en transportledare.

Om tjänsten

Som transportledare ansvarar du för att ge god service till våra kunder genom att säkerställa rätt bil på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och tillsammans transportleder ni cirka 30 resurser. Tillsammans ansvarar ni för att skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma uppdrag för våra transportörer

Du kommer att vara ansvarig för bland annat transporter av farligt gods från våra kunder till våra egna och andra leverantörers anläggningar. Det är en utvecklande roll med kundkontakt, transportledning och daglig kontakt med egna chaufförer.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad och vill vara en viktig del i vårt företags utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt samt är serviceinriktad.

Då du kommer att arbeta i ett team med övriga transportledare värdesätter vi att du är flexibel och trivs med teamarbete.

Då IT verktyg är vår vardag bör intresset vara stort och förmågan att lära sig våra system snabbt är viktigt. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Två viktiga egenskaper är att ha en problemlösande inställning och att ha ett trevligt sätt och korrekt bemötande i kundkontakterna.

Tillsvidaretjänst med en provanställning på 6 månader. Heltid. Placering i Skultorp.

För frågor kring tjänsten som Transportledare till XR Miljöhantering AB kontakta Temaledare Jessica Arwidson 072-5634930.

Ansök senast
Din ansökan skickar du via e-mail till senast fredag 29 maj, vi tillämpar löpande intervjuer.