XR Bolagens huvudkontor finns nu på Gruvgatan 4 i Skövde

Med ett mer strategiskt läge och framtidsanpassade kontorslokaler finns, sedan oktober 2022, XR Bolagen ABs huvudkontor på Gruvgatan i Skövde.

XR har vuxit stadigt de senaste åren och med mer anpassade lokaler ges verksamheten förutsättning att fortsätta växa och utvecklas. På kontoret på Gruvgatan finns nu XR Bolagen AB, XR Logistik AB och Olssonbolagen. Kvar i Skultorp finns XR Miljöhantering AB och XR Berg och Maskin finns fortsatt kvar i Lidköping.

Tisdagen den 29 november bjuder XR in kunder, leverantörer och andra intresserade till öppet hus kl. Mellan klockan 11-13 är alla välkomna för att få en rundtur och träffa de som arbetar på plats.

XR Bolagen är på en resa, där logistikverksamheten de senaste åren visat en mycket positiv utveckling och där flytten av huvudkontoret fått verksamheterna inom logistik närmare varandra”, säger Christian Helgesson, VD för XR Logistik AB.

XR Bolagen är en koncern med runt 300 anställda som erbjuder kvalitativa och flexibla helhetslösningar inom transport, logistik, entreprenadtjänster och miljöhantering, med Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad.  

För ytterligare information och kommentarer, vänligen kontakta

Christian Helgesson
VD XR Logistik
010-4741046

Av: Emma

Föregående

Nästa