Vårt senaste tillskott -Kärltvättsbilen

Vi har väntat och längtat, men nu är den här och vi kan äntligen erbjuda Skaraborgarna en kärltvätt i världsklass. Vår nya miljövänliga kärltvättsbil är 3:e generationens Kärltvätt byggd på ett Mercedes Sprinter Chassi och Prestecs världsunika kärltvätt, Bincleaner 500 Recycler, med mellanlagring, recycling och hetvatten samt de kraftigaste pumparna i klassen

Bli kvitt lukt från tunnor och soprum med en ordentlig rengöring av era kärl. Vi hjälper er med det tidskrävande arbetet med att själva hålla rent genom vår effektiva kärltvättsbil. Bilen som kan hantera kärl mellan 140 och 770 liter, tömmer avfallet, tvättar kärlet och återfyller avfallet. Snabbt och enkelt!

Se till så att kärltvättsbilen stannar hos dig nästa gång den är i närheten genom att anmäla ditt intresse här

Av: Emma

Föregående

Nästa