XR Miljöhantering utökar och söker chaufför med C-behörighet

XR Miljöhantering söker nu en driven chaufför för nytt affärsområde!

Är du engagerad, framåt och strävar efter att utveckla både dig själv och din omgivning. Då har vi jobbet för dig!
XR Miljöhantering bedriver idag, mycket framgångsrikt, en omfattande verksamhet inom avloppsunderhåll, återvinning, insamling och transporter av nästan alla typer av restprodukter och avfall. Vi har egna anläggningar för sortering och bearbetning av avfall.

Vi söker nu en driven chaufför för ett för oss nytt affärsområde.


Arbetsuppgifter:
I rollen som chaufför på detta nya område kommer du att ta ansvar för en bil och de uppdrag som tilldelas dig samt att utveckla området med stort fokus på service. Det kommer ställas stora krav på engagemang, flexibilitet och service. Att ta ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder är vår utgångspunkt. Du har ett nära samarbete med transportledningen kring uppdragen. Tjänsten utgår från Skövde och sysselsättningsgraden är heltid.

Krav:

C-körkort och meriterande CE

Giltig YKB

Har du dokumenterad erfarenhet avfallstransporter, exempelvis komprimatorbil är det meriterande.

Intresseanmälan:

Låter det intressant? Skicka in din ansökan nyttjobb@xr.nu och märk med ”Chaufför Miljöhantering”

Av: Emma

Föregående

Nästa