XR Logistik söker transportledare inom Inrikes godstransporter

XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, miljö- och anläggningstjänster. Med kontor i, Skövde och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Ingen kund är vare sig för liten eller för stor – oavsett behov är vårt mål att leverera effektiva och lönsamma lösningar. Vill du verka i ett framgångsrikt och värderingsstyrt företag, där våra värdeord flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn genomsyrar verksamheten ska du söka dig till oss.

Vi växer inom XR Logistik och söker därför ytterligare en målinriktad Transportledare.

Är du en organiserad och ambitiös person som trivs med att ta egna initiativ, med mycket kommunikation med både kunder, åkerier och chaufförer? Brinner du för att arbeta i en platt och snabbfotad organisation? Då kommer du passa perfekt hos oss på XR!

Arbetsuppgifter

I rollen som transportledare kommer du att ta ansvar för hela transportledningsprocessen, allt från att ta emot order från kunder samt planera och lastlägga transporter för dessa, samt säkerställa rätt prissättning. Du kommer att ha ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma upplägg för våra transportörer. Du kommer att ansvara för hela transportledningsprocessen från order till faktura.

Utbildning och erfarenhet

Du som söker har ett stort intresse för att jobba inom spedition och transportledning. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift, dessutom ska du behärska engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är van att jobba i många olika IT-system och har lätt för att lära dig nya system. Transport och logistikutbildning, eller erfarenhet från transportbranschen, samt breda kunskaper inom IT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare.

Som person ser vi att du är positiv, engagerad och har stort driv. Du gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Det är av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Det är viktigt att du har en helhetssyn men utan att förlora känslan för detaljer.

Vi erbjuder

XR koncernens värderingar och gemensamma förhållningssätt, utgör vår kompass på vår resa tillsammans. De ska förmedla stoltheten vi känner i vårt dagliga arbete.

I rollen som transportledare har du ett stort eget ansvar samtidigt som du ingår i ett härligt team. XR Logistik har höga ambitioner gällande tillväxt, är en attraktiv arbetsplats och har en låg personalomsättning. Vi har kollektivavtal med Unionen och erbjuder friskvårdsbidrag samt trevliga tillställningar (digitala numera, andra roligheter när det är okej att träffas fysiskt igen).

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering blir på vårt huvudkontor i Skultorp, Skövde.

För frågor kring tjänsten som Transportledare inom Inrikes godstransporter kontaktar du Trafikchef Carl-Johan Gustavsson på tel: 0727-267299.

Ansök senast 14 februari

Denna tjänst är tillsatt

Av: Emma

Föregående

Nästa