Jobba på xr

Jobba på XR

XR är en spännande koncern som verkar i branscher med snabb utveckling. Under vårt paraply jobbar allt från transportledare och ekonomer till chaufförer och säljare. Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare kanske blir du vår nästa kollega?

Läs mer på vår karriärsidor genom att trycka på knappen

Länk till XRs karriärsidor

Möt några av våra medarbetare

”Det bästa med mitt jobb är att det är så varierande. Jag träffar mycket folk och ställs hela tiden inför nya problem som behöver lösas. Dessutom har jag jättebra kollegor här på XR. Vi är ett gott gäng som hjälper och stöttar varandra. Även om jag ofta jobbar på egen hand känner jag mig aldrig ensam.”

Johanna, slambilsförare sedan 2019 

”Att jobba på XR är både tryggt och omväxlande. Här finns det alltid jobb att göra. Jag är en del av vår kunds arbetslag där jag ingår i både små och stora projekt åt deras kunder. Det är lite som att byta arbetsplats och kollegor med jämna mellanrum – den variationen gillar jag.”

Adam, grävmaskinist sedan 2010 

”Jag är i princip uppvuxen i logistikbranschen och har kört åt XR sedan koncernen bildades. De senaste fem åren har jag drivit eget åkeri. XR är en bra och pålitlig partner som samlar oss mindre åkare till en stark helhet. Även om vi på ett sätt är konkurrenter jobbar vi som ett lag och tar hjälp av varandra när det behövs. Det är bra för både oss och våra kunder.”

Emil, chaufför/transportör sedan 2009 

”I mitt jobb är det högt tempo och många bollar i luften. Dessutom är det väldigt socialt. Jag har täta kontakter med våra kunder för att hjälpa dem på bästa sätt, och bland kollegorna är det högt i tak och god stämning. Att arbeta på XR är roligt och tryggt – här finns både kompetens och rutiner att luta sig mot.”

Joakim, transportledare sedan 2010