Återvinningscentraler

Här hittar du information om de återvinningscentraler som XR driver i Skaraborg.

XR driver en unik återvinningscentral för endast företag och verksamheter i Skövde.
I Tibro driver XR den kommunala återvinningscentralen för privatpersoner på uppdrag av Tibro kommun och AÖS. Från och med 2017 är även företag och verksamheter välkomna till återvinningscentralen i Tibro för att lämna mindre mängder sorterat avfall, genom att köpa ett ÅVC-kort.

Läs sorteringsanvisningar, planera ditt besök och hitta till oss genom att klicka dig vidare till specifik central nedan:

ÅVC Företag Skövde

Till Energivägen 12 i Skövde är företag och verksamheter välkomna att lämna mindre mängder sorterat avfall. Du som kund sorterar själv ditt avfall och här finns skyltar som talar om vad som ska lämnas på respektive plats.

Företag Skövde

ÅVC Företag Tibro

På XR’s återvinningscentral i Tibro är företag och verksamheter välkomna att lämna mindre mängder sorterat avfall från verksamheten. Från och med 2017 erbjuder vi vår service med ett ÅVC-kort för företag.

Företag Tibro

ÅVC Privatpersoner Tibro

Plast, papper, metall, tidningar, byggavfall med mera. Här lämnar du som är privatperson i Tibro kommun ditt grovavfall för återvinning. Centralen drivs på uppdrag av Tibro kommun och AÖS.

Privatperson Tibro