Materialförsäljning

Vi erbjuder både företag och privatpersoner en mängd material till försäljning. Vi levererar produkter som krossats och siktas från våra egna täkter, eller från egna anläggningar runt om i Skaraborg.

Vi har alla sorters produkter för alla typer av markarbeten.

grus

Bergkross och grus

Behöver ni material till vägbyggen, anläggningsbyggande eller liknande? Då kan vi hjälpa er med bra och prisvärda produkter. CE-märkt material.

Läs mer...

Lekplatssand

Sand

Vi tillhandahåller stötdämpande material i form av sand, materialet uppfyller kraven för lekplatssand och är testad av RISE Research Institutes of Sweden enligt SS-EN 1177 för bestämning av kritisk fallhöjd.

Sand

jord

Jord och täckbark

Vi levererar jord och täckbark från hela Skaraborg. Vi har egna upplag där bilkärror kan lastas men vi transporterar även från andra upplag som finns i närområdet. Vi erbjuder jord och täckbark både för avhämtning eller levererat efter önskemål.

Läs mer...

harpad jord

Hasselfors Garden

Med noggrannhet och kvalité tillverkar vi jordar. Vår omsorgsfullt tillverkade jord lägger grunden till din trädgård. Vi erbjuder leveranser med lastbil, storsäck eller så väljer ni att hämta själv vid vår anläggning i Falköping.

Läs mer...

Storsäck

Storsäck

Få leverans av jord, täckbark, grus och sten i storsäck direkt hem till din trädgård. Storsäck gör hanteringen av våra produkter lättare för dig som villakund.

Läs mer...