Berg och Maskin

XR Berg och Maskin AB utför entreprenadmaskinsarbeten, vi krossar berg och vi säljer CE-märkt berg- och grusmaterial från våra egna täkter i Järpås, Grästorp och Fimmersta (Töreboda). Våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kompetens för varje arbete.

Kontakta oss för stora resurser med personlig service!

Läs mer om våra verksamhetsområden inom XR Berg och Maskin AB:

entreprenadmaskiner

Entreprenadmaskiner

Vi erbjuder ett stort antal entreprenadmaskiner och utför alla typer av entreprenadmaskinsuppdrag så som gräv, schakt, dränering, lastning m.m.

Läs mer...

bergkross

Mobilkrossning

Med våra mobila kross- och siktverk tar vi fram olika fraktioner av berg och naturgrus. Med säkerhet krossar och siktar vi ditt material för att harmonisera med kundernas och standardernas krav. 

Läs mer...

provtagning

Laboratorium

I vårt ackrediterade laboratorium säkerställs kvaliteten på olika berg- och grusmaterial. Vi hjälper er gärna med att ta ut prov och att analysera ert material.

Läs mer...

fordonsverkstad

Verkstad

Välkommen till en verkstad för service och reparationer med tyngdpunkt på entreprenadmaskiner och lastbilar. Vi utför alla sorters maskinreparationer och har även egen hydraulslangstillverkning.

Läs mer...

grus

Materialförsäljning

Våra CE-märkta berg- och naturgrusprodukter kan används som inom all bygg- och anläggningsverksamhet så som vid tillverkning av asfalt och betong. Som privatperson kan ni köpa grus, jord och täckbark vid flera av våra anläggningar i Skaraborg, vi kan även leverera materialet i smidig storsäck.

Läs mer...

Kontakta XR