XR Miljöhantering söker Miljöarbetare Timboholm

XR Miljöhantering AB ingår i koncernen XR Logistik AB och bedriver en omfattande verksamhet vad det gäller insamling, sortering och bearbetning som borgar för god återvinning av alla typer av avfall. Vi har egna anläggningar för sortering och bearbetning av avfall i Skaraborg med omnejd.

Nu söker vi dig som genom flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i ett effektivt och värderingsstyrt företag.

 

Arbetsuppgifter I första hand svara för sortering av osorterat avfall och upplastning av avfall på anläggningen. Därutöver arbeta med den dagliga driften (öppning/stängning/tömning/rådgivning/kunder etc.) på den företags-ÅVC som finns inom anläggningen. Beroende på ytterligare kompetenser kan även andra arbetsuppgifter vara aktuella.

Alla som arbetar inom företaget har ett generellt ansvar för att god allmän ordning hålls på och omkring våra anläggningar.

Din profil Du har lätt för att samarbeta och som person är du positiv och lösningsorienterad samt gillar att arbeta strukturerat och visar eget engagemang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar.

 

B-körkort ett krav, högre kompetens meriterande.

Yrkesbevis på grävmaskin ett krav, erfarenhet meriterande.

Tjänsten tillsätts snarast varpå urval och rekrytering sker löpande. Ansökan med personligt brev och cv, skickas via mail till Frågor rörande tjänsten besvaras av Bo Strand, driftansvarig, 070-814 81 70.