XR Miljöhantering söker drifttekniker till Miljöstationen i Skövde

XR Miljöhantering bedriver idag mycket framgångsrikt en omfattande verksamhet inom återvinning, insamling och transporter av nästan alla typer av restprodukter och avfall. Vi har egna anläggningar för sortering och bearbetning av avfall. Vi söker nu en drifttekniker till vår Miljöstation i Skövde.

Arbetsuppgifter:

Som drifttekniker kommer du att ingå i ett team som ansvarar för driftövervakning, rondering, skyddsronder, reparations-, ombyggnads- och underhållsarbete i vårt reningsverk. Reningsmetoder vi använder är ultrafilter, omvänd osmos och indunstning. Tillsammans med kollegorna ansvarar du ansvarar du för att avhjälpa tekniska störningar som uppkommer och säkra driften för anläggningen.

Kvalifikationer:

Du som söker ska vara utbildad drifttekniker motsvarande drift-/underhållsutbildning på för att avhjälpa tekniska störningar som uppkommer. lägst gymnasienivå eller ha kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av VA-verksamhet, drift av biogasanläggning/biogasproduktion, eller annan erfarenhet som bedöms kunna tillföra verksamheten ny kunskap. Meriterade är även ADR och vattenprovtagare. Du ska ha datorvana och B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter ordnings- och samarbetsförmåga.

Placeringsort:

Tjänsten är organisationsmässigt placerad under avdelningen Miljöhantering och är placerad på Miljöstationen vid Risängens avfallsanläggning i Skövde. XR Miljöhantering innehar tillstånd och driver sedan 1983 den anläggningen, där omhändertas farligt avfall från industrier, kommuner och hushåll för behandling eller lagring inför vidare transport.

Om du drivs av att förbättra, utveckla och se möjligheter så tror vi att du kommer trivas hos oss. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har kvalitetstänk som en naturlig egenskap i ditt arbete. Du är praktiskt lagd och har lätt för att samarbeta men också förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta VD Johan Hedihn 010-474 10 02

Eller ansvarig Miljöstationen Johan Lindqvist 010–4741135

Placeringsort: Skövde

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Tjänsten tillsätts snarast varpå urval och rekrytering sker löpande

Ansökan med personligt brev och cv, skickas via mail till