Vi söker Transportledare till XR anläggningsavdelning

XR Logistik koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, miljö- och anläggningstjänster. Med kontor i, Skövde och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Vill du verka i ett framgångsrikt och värderingsstyrt företag, där våra värdeord flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn genomsyrar verksamheten ska du söka dig till oss.

Trivs du med att fatta snabba beslut, är kommunikativ och engagerad? Har du även erfarenhet från anläggningsbranschen? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Från XR:s kontor i Skultorp transportleder vi våra anslutna åkare inom anläggningsbranschen. Dit söker vi nu en transportledare.

Om tjänsten

Som transportledare ansvarar du för att ge god service till våra kunder genom att säkerställa rätt bil på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och tillsammans transportleder ni cirka 80 resurser. Tillsammans ansvarar ni för att skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma uppdrag för våra transportörer

Det är en utvecklande roll med kundkontakt, ordermottagning och daglig kontakt med anslutna åkare.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från anläggningsbranschen. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt samt är serviceinriktad.

Då du kommer att arbeta i ett team med övriga transportledare värdesätter vi att du är flexibel och trivs med teamarbete.

Då IT verktyg är vår vardag bör intresset vara stort och förmågan att lära sig våra system snabbt är viktigt. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Två viktiga egenskaper är att ha en problemlösande inställning och att ha ett trevligt sätt och korrekt bemötande i kundkontakterna.

Tillsvidaretjänst med en provanställning på 6 månader. Heltid. Placering i Skultorp.

För frågor kring tjänsten som Transportledare inom Anläggning kontakta Trafikchef Sofia Jarl tel. 010-4741242

Ansök senast
Din ansökan skickar du via e-mail till senast fredag 22 mars, vi tillämpar löpande intervjuer.