Vi söker Transportledare inom Bulk

Vi förstärker nu vårt affärsområde Transport och söker därför en erfaren och målinriktad Transportledare inom Bulktransporter.

Vi söker nu för placering till vårt kontor i Skultorp.

Är du en organiserad och ambitiös person som trivs med att ta egna initiativ, med mycket kommunikation med både kunder, åkerier och chaufförer? Brinner du för att arbeta i en platt och snabbfotat organisation? Då kommer du passa perfekt hos oss på XR!

Arbetsuppgifter

I rollen som transportledare kommer du att ta ansvar för hela transportledningsprocessen, allt från att ta emot order från kunder samt planera och lastlägga transporter för dessa, samt säkerställa rätt prissättning . Du kommer att ha ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma upplägg för våra transportörer. Du kommer att ansvara för hela transportledningsprocessen från order till faktura.

Utbildning/erfarenhet

Du ska ha en mycket god erfarenhet från transportbranschen och veta vilka krav och förväntningar som kunder och transportörer ställer på en duktig transportledare. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift, dessutom ska du behärska engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Som person ser vi att du har stort driv, gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Det är av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Det är viktigt att du har en helhetssyn men utan att förlora känslan för detaljer.

För frågor kring tjänsten som Transportledare Bulk kontaktar du Trafikchef Anders Läth på telefon 010 474 10 81.

Ansök snarast

Din ansökan skickar du via e-mail till   vi tillämpar löpande urval.

Företagsbeskrivning

XR Logistik koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, miljö- och anläggningstjänster. Med kontor i, Skövde och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Ingen kund är vare sig för liten eller för stor – oavsett behov är vårt mål att leverera effektiva och lönsamma lösningar. Vill du verka i ett framgångsrikt och värderingsstyrt företag, där våra värdeord flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn genomsyrar verksamheten ska du söka dig till oss.