Sommarvikariat – Chaufförer till Miljöhantering i Skövde

Om XR: 

XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. Koncernen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att medarbetarna ska erbjudas möjlighet till ständig utveckling och lärande. Vi söker nu sommarvikarier till vår verksamhet i Skövde med utgångspunkt i Skultorp.

Beskrivning:
Vi söker nu 2 stycken chaufförer som vill jobba i sommar. Hos oss på XR får du vara en del i ett härligt gäng med kompetenta kollegor och du kommer tillhöra avdelningen Återvinning.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som chaufför på Returpack innebär uppdraget att du enligt ett körschema hämtar upp pant i butik på dagtid. Området sträcker sig från Gullspång till Vårgårda.

Som chaufför till Styckegods farligt avfall innebär uppdraget upphämtning/Insamling av farligt avfall på exempelvis byggen och företag. Området sträcker sig från Gullspång till Vara. Grundkrav: ADR. Upphämtningen/Insamlingen bestäms av vår transportledning eller körlistor.

Du ansvarar också för bilvård av våra fordon.

Kvalifikationer & meriterande bakgrund:
Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Arbetet kräver att du har servicekänsla och gillar att jobba strukturerat. Vi söker dig som är pigg, flexibel, punktlig och serviceinriktad.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att passa in i gruppen. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Perioden: Juni – augusti, tillträde enligt överenskommelse.

Körkort/ behörighet: C-körkort, YKB och digital färdskrivare.

Placeringsort: Du kommer dagligen att utgå från våra anläggningar i Skövde.

Omfattning: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta avdelningschef Bosse Strand 070-8148170

Din ansökan
Skicka ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter.

Sista ansökningsdag: 2018-04-01. Skicka din ansökan till: