Personal sökes till vår fordonsverkstad

XR Maskincentralen söker nu en Fordonsreparatör till verkstad i Lidköping:

XR Maskincentralen är ett lokalt företag som erbjuder ett stort antal entreprenadmaskiner och utför alla typer av entreprenadmaskinsuppdrag så som gräv, schakt, dränering, lastning etc. Vi tillhandahåller även en verkstad för service och reparationer med tyngdpunkt på entreprenadmaskiner och lastbilar.

Nu söker vi dig som genom flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i ett produktivt och värderingsstyrt företag.

Arbetsuppgifter
I vår verkstad repareras och servas framför allt tunga fordon och entreprenadmaskiner. Arbetsuppgifter för dig som reparatör innefattar bland annat felsökning, reparation och service av alla förekommande verkstadsarbeten. Tjänsten innebär ett nära samarbete tillsammans med ett team om fem stycken reparatörer i vår verkstad.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av reparationsarbete, framför allt av tunga fordon. Meriterande är även reparationserfarenhet av entreprenadmaskiner. Du har lätt för att samarbeta och som person är du positiv och lösningsorienterad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar.

Tjänsten är tillsvidare. Heltid.
Placering i Lidköping.

Tjänsten tillsätts snarast varpå urval och rekrytering sker löpande.
Ansökan med personligt brev och cv, skickas via mail till 
Praktiska frågor besvaras av Ronnie Persson, verkstadsansvarig, 070-233 66 35
Övriga frågor rörande tjänsten besvaras av Per Svensson, affärsområdeschef, 070-656 78 89.

Läs mer om verkstaden här

XR Maskincentralen ingår i XR Logistik-koncernen som erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom transport, anläggningstjänster och miljöhantering. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Ingen kund är för liten eller för stor – oavsett behov är vårt mål att leverera effektiva och lönsamma lösningar.