SPECIALTRANSPORT

Specialtransporter efter ditt företagsbehov

Behöver du transportera gods som är högt, brett, långt, tungt eller på annat vis otympligt? XR Logistik förmedlar specialtransporter som klarar de allra flesta utmaningar oavsett hur godset ser ut. Med hjälp av våra erfarna transportledare och chaufförer skräddarsyr vi en helhetslösning på ditt transportproblem och ordnar alla dispenser, följebilar och vägtransportledare som behövs för en säker resa. Självklart trafikerar vi hela Norden även med denna trafik. I vårt specialsortiment ingår även dedikerade företagsbilar – vi specialanpassar våra transportlösningar och fordon efter ditt företagsbehov.

Tjänster/produkter vi erbjuder:

  • Krantransporter
  • Husleveranser
  • Maskintransporter
  • Dispenstransporter
  • Öppna och täckta fordon

Relaterade logistiklösningar

Gods inrikes

XR fraktar alla sorters gods och laster över hela landet. Vi är en lokal och snabbfotad aktör med stor kapacitet och lång erfarenhet.

Läs mer

Gods utrikes

XR:s hjul rullar där våra kunder behöver oss – även utomlands. Vi trafikerar Norden med ett stort antal egna bilar och kör bland annat dagliga transporter från Skaraborg till alla delar av Norge.

Läs mer

Bulktransport

XR har en stor och modern flotta för transporter av bulkmaterial. På uppdrag av stora och små aktörer förser vi hela Västsverige med bland annat cement, kalk och sand.

Läs mer

Lantbrukstransport

XR har lång erfarenhet av logistik för lantbruk och har en specialiserad avdelning för detta segment. Från vårt kontor nära Lidköpings hamn formar vi helhetslösningar för marknadens allra största aktörer, men hjälper också enskilda lantbrukare och mindre lantbruksföretag.

Läs mer

Anläggningstransport

XR är en lika komplett som erfaren leverantör av alla typer av tjänster inom anläggningsbranschen. Med Skaraborg som utgångspunkt hjälper vi lokala, nationella och internationella företag i bygg- och entreprenadbranschen med tjänster och material av hög kvalitet.

Läs mer