Lastbilsmekaniker till XR i Skövde

Om XR:  XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. Koncernen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att medarbetarna ska erbjudas möjlighet till ständig utveckling och lärande. Vi utökar nu vår verksamhet med egen mekaniker och söker därför en lastbilsmekaniker till uppstarten och utvecklingen av vår verkstad i Skultorp.

Beskrivning: Som mekaniker kommer du att arbeta i XR:s verkstad och vissa fall ute hos kunder. I jobbet ingår ordinarie fordonsmekanikeruppgifter, vilket innebär ett varierande jobb med allt ifrån enklare service, underhåll, felsökningar på fordon och akuta reparationer till mer avancerat jobb.

Kvalifikationer & meriterande bakgrund: Du bör ha arbetat som mekaniker under några år, antingen genom tidigare anställningar eller i form av annat intresse. Det är meriterande om du har fullföljt utbildning inom området för fordon och/eller mekaniker. B-och C-körkort är ett krav. Datorvana är meriterande då arbetet i vissa moment kan kräva uppkoppling av dator mot fordon. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Personlighetsmässigt söker vi dig som är en tekniskt kunnig problemlösare. Självklart gillar du utmaningar, är självgående och gillar att jobba tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Anställningsform och sysselsättningsgrad: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid/kvällstid kan förekomma. Månadslön enligt kollektivavtal.

Placeringsort: Tjänsten är organisationsmässigt placerad under avdelningen Miljöhantering och är placerad vid vår verksamhet i Skövde.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Avdelningschef Fredrik Sandström tel. 076-1454046

Sista ansökningsdag 2018-02-28, urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till: