Chaufför till våra maskintrailers hos XR Berg och Maskin i Lidköping

Om XR:
XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. Koncernen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att medarbetarna ska erbjudas möjlighet till ständig utveckling och lärande.

Beskrivning:
Vi söker en ersättare till vår kollega som går vidare efter tio år som chaufför på en av våra bilar. Vi söker dig som har intresse av att bli en av tre chaufförer på våra två maskintrailrar.
Du ska vara en driven person och din personlighet kommer före erfarenhet men naturligtvis meriterande om du har erfarenhet av att köra och reparera tunga fordon/entreprenadmaskiner.
Du ska ha servicekänsla och vara flexibel eftersom det händer att det blir snabba förändringar. Servicekänsla värderas högre än många år bakom ratten. En vilja att lära sig mer och utvecklas i yrkesrollen som maskintrailerchaufför ser vi som betydelsefullt.

Kvalifikationer & meriterande bakgrund:
Du ska ha CE-körkort och några års erfarenhet av lastbilskörning.

Anställningsform och sysselsättningsgrad:
Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Heltid

Arbetstid och lön:
Långa dagar med en till två nätter med övernattning och en till två dagar ledigt per arbetsvecka. Månadslön enligt överenskommelse.

Placeringsort:
Tjänsten är organisationsmässigt placerad i Lidköping på XR Berg och Maskin AB under avdelningen Tungtransporter.

Har du frågor om tjänsten eller vill ansöka ring Leif Larsson 0708-265732