ADR-chaufför till XR Miljöhantering

Med placering i Skövde

Om XR:

XR erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, anläggningstjänster och miljöhantering. XR strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att medarbetarna ska erbjudas möjlighet till ständig utveckling och lärande. Vi söker nu spolbilschaufförer till vår verksamhet i Skövde med utgångspunkt i Skultorp.

Beskrivning:
Du kommer att arbeta med ADR-relaterade tjänster såsom tömning av oljeavskiljare, sandfång och hämtning av oljor/emulsioner hos våra kunder. Du kommer även att på sikt bli ansvarig för våra återkommande kontroller av cisterner.

Du har ett nära samarbete med transportledningen och uppdragen varierar ute hos kund med följande:

  • Tömma oljeavskiljare och spolrännor/sandfång.
  • Genomföra återkommande kontroller på oljeavskiljare och cisterner.
  • Utför spolning, rengöring m.m. av avloppsledningar, brunnar, bassänger m.m.
  • Utför transport av uppsugna vätskor.
  • Ansvarar för att fordonsservice utförs månadsvis samt vid behov.
  • Ansvarar för tvätt och rengöring av fordonet.

Kvalifikationer & meriterande bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet av chaufförsyrket sedan tidigare och nu vill utveckla dig ytterligare. Du har CE-körkort, giltigt YKB samt ADR för tank är meriterande. Du är serviceinriktad och behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift. Stort fokus kommer att ligga på kundbemötande, du måste vara duktig på att bemöta kunder i olika situationer, visa tålamod och kunna förklara på ett tillmötesgående sätt.

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att passa in i gruppen. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Sysselsättningsgrad: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Arbetstid och lön:
Dagtid/kvällstid kan förekomma. Fast lön enligt kollektivavtal. Arbetet är förlagt på dagtid, du ska kunna ingå i beredskapstjänstgöring.

Placeringsort:

Tjänsten är organisationsmässigt placerad under avdelningen Miljöhantering och utgår ifrån vår anläggning i Skultorp.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Avdelningschef Fredrik Sandström tel. 076-1454046

Sista ansökningsdag: 2019-02-15. Skicka din ansökan till: