XR Bergkross AB söker administratör/transportledare

XR Bergkross ingår i XR koncernen. XR koncernens strategi innebär ett aktivt arbete utifrån ett helhetsperspektiv på hållbarhetsfrågorna. Vårt ansvarstagande utifrån hållbarhetsperspektivet finns med i allt vi gör, från hur vi bemöter både kunder och varandra till hur vi minimerar belastningen på miljön i de orter där vi bedriver verksamhet. Vi drivs av våra värderingar – FRESH (Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn).

Tjänsten som administratör/transportledare innebär att i ett nära samarbete med övrig administrativ personal arbeta utifrån upprättade processer och rutiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kundmottagning, ordermottagning, fordonsvägning egna bergtäkter, gårdsförsäljning av material och sammanställning av underlag för fakturering samt att stödja övrig administrativ personal med gemensamma sysslor inom affärsområdet. Du kommer även deltaga i vårt sälj/marknadsarbete.

Som person är du en självgående teamspelare med ett stort mått av ödmjukhet och skinn på näsan. En doer som gillar en varierad vardag. Det är av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Har helhetssyn utan att förlora känslan för detaljer.

Vi ser gärna att du:

  • har administrativ erfarenhet
  • har goda datorvana (Officepaketet)
  • har ett stort personligt engagemang och en vilja att lära och utvecklas
  • är glad och positiv

Då din arbetsdag kan spenderas både på kontoret och ute i våra verksamheter runt om i Skaraborg är B-körkort ett krav.

Om du drivs av att förbättra, utveckla och se möjligheter så tror vi att du kommer trivas hos oss. I rollen krävs både struktur, helhetssyn och engagemang. Vi är prestigelösa och gillar ett pedagogiskt upplägg i vårt arbete där vi ser förmågan att lära och inspirera andra som något positivt. Känner du dig bekväm med att kommunicera, både muntligt och skriftligt, samt att samverka med personer på alla nivåer, såväl internt som i externa sammanhang så har du hittat rätt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta VD Per Svensson,

Placeringsort: Lidköping

Sista ansökningsdag: 2017-04-21

Skicka din ansökan till